A legtöbben meg vannak győzödve róla, hogy a nők minél nagyobb férfiasságra vágynak, pedig valójában ez nincs így! Sőt, vannak olyan helyzetek, amikor egyenesen előnyösebb a kisebb szerszám. Cikkünkben összeszedtük, hogy mikor jobb egy kisebb pénisz. 

 

Bizonyos pózokban kényelmesebb

 

A férfiak többségének meggyőződése, hogy a jó szexhez nagy szerszám kell. Egy nagy pénisz azonban nem jelent automatikusan kielégülést. Sőt, bizonyos pózokban inkább fájdalmas, mintsem élvezetes. Ilyen például a kutyapóz, vagy a lovaglópóz, de minden egyéb pózra is igaz, amikor viszonylag mélyre hatolnak be. 

Ha kisebb hímtaggal áldott meg a sors, akkor nyugodtan javasold ezeket a pózokat a partnered számára. Ha mégis más pózt választanátok, akkor a kezeddel vagy a nyelveddel tovább fokozhatod az élvezetét. 

 

Anális szex esetén aranyat ér

 

Az anális szex alapesetben nem könnyű terep. Rengeteg előkészületet és gyakorlást, na meg bizalmat igényel, hogy mindkét fél számára fájdalommentes és gyönyörteli élmény legyen. Ám hiába a sok kényeztetés, a síkosítás vagy a türelem, egy nagy pénisszel könnyedén előfordulhat, hogy egyszerűen nem fog összejönni. Ha mégis sikerül, akkor pedig lehetséges, hogy túl nagy fájdalommal fog járni. 

Ezzel szemben egy kis méretű férfiasság esetén sokkal könnyebben megoldható a dolog. Természetesen ez önmagában nem jelenti, hogy nem fog fájni, a megfelelő előkészületekre ez esetben is szükség van! 

 

 

Megkönnyíti az orális szexet

 

Bár az orális szex extra élvezetet jelent a férfiak számára, egy pillanatra nézzük meg a másik oldalt! Akármilyen szívesen is kényezteti egy nő a partnerét ezen a módon, bizony sosem lesz könnyű feladat. Sőt, minél nagyobb a hancúrléc, annál több erőfeszítést igényel. Minél kisebb a férfiasság, annál könnyebb lesz rajta “dolgozni”. 

Ugyanez igaz a kézimunkára is! 

 

 

A kis pénisszel rendelkező férfiak odaadóbbak

 

Legalábbis a nők szerint. Míg a nagyobb férfiassággal rendelkező urak gyakran beleesnek abba a hibába, hogy csupán a péniszük méretére támaszkodnak, a kisebb szerszámmal rendelkező férfiak tudják, hogy önmagában ez nem elég, ezért mindenféle egyéb módszereket fejlesztenek ki annak érdekében, hogy örömet okozzanak az ágyban partnerüknek. Ez alapján biztosan kijelenthetjük, nem a méret a lényeg!

 

A nők számára kevésbé fontos a külső

 

Míg a férfiak sokkal nagyobb figyelmet szentelnek egy nő külsejének, azon belül is a ciciknek és a popsinak, a hölgyek általában a személyiségre koncentrálnak, a külső megjelenés pedig másodlagos. Ez azt jelenti, hogy az ágyban sem feltétlen a másik férfiasságára koncentrálnak, az élvezetekhez teljesen másra van szükségük: intimitásra, gyengédségre, vagy épp meglepetésekre, kalandokra. Ha tehát ezeket szem előtt tartod, ugyanakkora (vagy nagyobb) sikered lehet, mint egy nagyobb pénisszel megáldott férfinak! 

 

Nagyobb kísérletezőkedv

 

Azok szerint a nők szerint, akiknek már volt dolguk kisebb szerszámmal rendelkező férfiakkal, előnyük, hogy sokkal jobbak az ágyban való kísérletezésre. Mivel tudják, hogy a férfiasságuk nem minden pózban tud örömet okozni az ágyban, ezért mindenféle módszert bevetnek annak érdekében, hogy ezt elkerüljék. Ez azt jelenti, hogy bizony nem vetik meg az újdonságokat sem, ami a pezsgő szexuális élet egyik alapfeltétele. Nem is olyan rossz, nem igaz?