Ha azonban megkaptuk azt, amire vágytunk, sokszor nem vesszük észre. Bizonytalankodunk, hogy vajon mit érez a másik,  pedig elég egyértelmű jelei vannak, ha valaki fülig szerelmes belénk. De vajon miből veheted észre, hogy a másik odavan érted? Nézzük!

 

Minden idejét veled töltené

 

Ha valaki őrülten beléd szeretett, akkor legszívesebben minden idejét veled töltené. Nincsenek kifogások arra vonatkozólag, hogy épp nem ér rá, dolgozik, vagy egyéb programja van. Még a barátait, a szeretett hobbijait vagy akár családtagjait is hanyagolja, hogy csak egy percre is a közeledben lehessen. Mi ez, ha nem szerelem? 

 

Megtalálja a módját, hogy kommunikáljatok

 

Ha mégis muszáj elszakadnotok egymástól, akkor is megtalálja a módját, hogy beszéljen veled: telefonhívások, sms-ek, chatelés, hangüzenetek...Semmiről nem akar lemaradni, ami veled történik! Nála aztán biztosan nem kell félned attól, nem hív vissza, ugyanis garantáltan be fogja tartani, amit ígért. 

 

Minden érdekli, ami veled kapcsolatos

 

Teljesen mindegy, hogy mennyire lényegtelen apróságot mesélsz neki, egyszerűen mindentől el van ragadtatva, ami veled kapcsolatos. Részletesen kikérdez a gyerekkorodról, a barátaidról, a hobbijaidról, tulajdonképpen akár arról is, hogy mikor keltél, mit ettél ebédre, vagy hogy mi történt aznap a munkahelyeden. Nem tudsz neki olyat mondani, amitől elveszíteni az érdeklődését. 

 

Mindent megtenne, hogy megnevettessen

 

Rossz napod van? Biztos lehetsz benne, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy mosolyt csaljon az arcodra! Addig meséli a vicceket, addig próbál poénkodni, amíg egy kis nevetést ki nem csikar belőled. Egyszerűen nem bírja elviselni, ha szomorúnak lát! 

 

 

Szívesen találkozik a családoddal, barátaiddal

 

Nem akar kibújni a kötelezettség alól, hogy találkozzon a szeretteiddel, sőt, alig várja, hogy hazavidd vagy egy baráti összejövetel alkalmából megismerje a társaságodat. A találkozók alkalmával igyekszik mindenkit lenyűgözni, hiszen szeretné, ha a lehető legpozitívabb véleménnyel lennél róla. Nem csoda, ha anyukád vagy a legjobb barátod elájul tőle! 

 

Számára úgy vagy tökéletes, ahogy vagy

 

Ha kócos a hajad, ha épp most keltél, ha edzés után vagy, akkor is tökéletesnek lát téged kívül-belül. Esze ágában sem lenne megváltoztatni, hiszen elfogad téged a hibáiddal együtt Ha valamivel nem vagy elégedett magadon, biztos lehetsz benne, hogy megpróbál meggyőzni az ellenkezőjéről. 

 

Apró kedvességekkel lep meg

 

Mivel pontosan tudja, hogy a szavak néha nem elegek, ezért tettekkel akarja bebizonyítani, hogy odavan érted. Ágyba reggelit kapsz, meglep téged valamilyen apró kedvességgel, vagy este egy masszírozás társaságában kérdez ki a napodról. Mindent megtesz azért, hogy a fellegek fölött érezd magad. 

 

 

Nem fél kimondani: “Szeretlek”

 

Ezt talán nem kell túlmagyarázni. Ha be meri vallani neked az érzéseit, akkor biztos lehetsz vele, hogy komolyan gondolja veled. 

 

Ha ezek közül a jelek közül egyet vagy többet vettünk észre a másikon, akkor nincs más dolgunk, mint hátradőlni, és kiélvezni a szerelmet!