Sajnos akármennyire is szeretnénk, nem minden randiból lesz komoly párkapcsolat. Általában ezt már a kezdeti jelekből fel lehet ismerni, ám ha leszáll a rózsaszín köd, az ronthatja az ítélőképességünket. Ha a cikkünkben felsorolt jeleket tapasztalatod, valószínűleg a kapcsolatotok nem lesz tartós. 

 

Nincs közös témátok

 

Minden kapcsolatban szükség van rá, hogy a vonzalom mellett klappoljatok más téren is. Nem véletlen szokták mondani, hogy az igazán jó párkapcsolatokban a felek egymás barátai is. 

Az első néhány találkozó alkalmával még elképzelhető, hogy csak túlságosan izgultok, emiatt vannak kínos csendek. Később azonban már nem lehet erre fogni. Ha nem tudtok igazából miről beszélni, nincs közös érdeklődési körötök, és az ágyon kívül nem találjátok a közös hangot, akkor abból nagy valószínűséggel nem lesz komoly párkapcsolat. 

 

 

Nem akarod bemutatni a családodnak

 

Randizgattok már egy ideje, de eszedbe sem jutott még, hogy bemutasd a családodnak, barátaidnak? Egy hosszú távú párkapcsolatban elképzelhetetlen, hogy a felek ne ismerjék egymás szeretteit. Ha ehhez nem fűlik a fogad, akkor az egy jel, hogy tudat alatt nem veszed elég komolyan a másikat. 

Ilyenkor még nincs minden veszve. Nem árt átgondolni, hogy miért érzel így. Túl korainak találod? Nem jutottatok még dűlőre, mi is van köztetek? Talán még nem késő tisztázni!

Ha azonban egyértelműen tiltakozol ez ellen az egész ellen, akkor tényleg jobb elköszönni egymástól. 

 

Nem akarsz vele programokat csinálni

 

Szeretsz vele beszélgetni, összebújni, szeretkezni- de csak a négy fal között. És őszintén, eddig eszedbe sem jutott, hogy más programokat is csinálhatnátok kettesben. 

A kezdeti időszakban gyakori hiba, hogy a párok el sem mozdulnak a hálószoba közeléből. Pedig a közös programok segítenek abban, hogy jobban megismerhessétek egymást, és közelebb kerülhessetek a másikhoz. 

Ha több kedved van kitakarítani a lakást, mint vacsorázni menni a másikkal, az azért elég árulkodó! 

 

 

Ritkán találkoztok

 

Ha fellángol a szerelem, legszívesebben el sem mozdulnál a párod közeléből. Kis túlzással még a mosdóba is együtt jártok. Ez nem baj, hiszen a kezdeti fázisban lévő párkapcsolatoknak ez a szépsége. 

Ha azonban már a legelején sincs túl nagy kedvetek gyakran találkozni egymással, akkor valószínűleg ez később sem lesz meg. Persze elképzelhető, hogy túl sok a munkátok, vagy épp egyéb dolgaitok vannak, de ha erről nincs szó, és inkább vagytok egyedül vagy másokkal, mint egymás társaságában, akkor nincs miről beszélni, ez a kapcsolat nem lesz hosszú életű. 

 

 

Nem vagy elég jó neki

 

Ha leszáll a rózsaszín köd, a másik egyszerűen tökéletesnek tűnik. Akármit csinál, akármit mond, akárhogy néz ki, egy megvalósult álom. Persze idővel ez a ragyogás halványulni kezd, és észreveszed, hogy melyek a párod hibái. Még azzal sincs baj, amikor ezeket a tudtára adod- ha azt jó szándékkal teszed, annak érdekében, hogy fejlődjön. 

Ha azonban már az első randi alkalmával kritizálni kezd, akkor jobb, ha minél előbb menekülsz! Ha ismeretlenül is beleköt az öltözködésedbe, éles kritikával illeti a munkádat, vagy rosszalló megjegyzéseket tesz a személyeddel kapcsolatban, akkor az később csak még rosszabb lesz. Ne sodródj bele egy rossz kapcsolatba! 

 

Nem látod magatokat évek múlva

 

Természetesen itt nem arra gondolunk, hogy már az első randin tervezzétek meg az esküvőtöket, és döntsétek el a leendő gyermeketek nevét. De ha randiztok egy ideje, akkor már biztos belegondoltál abba, milyen lenne egy közös nyaralás, egy összeköltözés, akár egy közös kisállat… Ha ezektől már most kiráz a hideg, akkor ne reménykedj, ez a kapcsolat már most halott! 

 

Lehetséges, hogy nem lesz egyszerű döntés, de ha észreveszed a felsorolt jeleket, jobb továbblépni. Ezzel nem csak magadat mented meg egy nagy csalódástól, de esélyt adsz arra, hogy rád találhasson a boldogság!