Korábban már írtunk arról, hogy a férfiak szerint mi tesz tökéletessé egy párkapcsolatot. De vajon a gyengébbik nem tagjai mire vágynak a szerelemben? Mitől lesz egy férfi igazán férfi a szemükben? Összeszedtük a legfontosabb szempontokat, amelyek alapján értékelik partnerüket! 

 

Nevettesd meg! 

 

Mindenki szereti a humort, a szórakoztató embereket, a közös nevetéseket. Nem véletlen, hogy egy humoros férfi a nők számára is vonzó akkor, ha épp párt keresnek. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy állandóan vicceket kell mesélni, vagy hülyét kell csinálni magadból a nő előtt. Ha azonban látod, hogy rossz napja van, de kapható egy kis mókázásra, akkor próbáld meg megnevettetni! Biztosan értékelni fogja a gesztust, ha látja rajtad az igyekezetet. 

 

 

Hallgasd meg!

 

A nők többsége szereti kibeszélni magából az érzelmeit, ami a férfiak számára idegen lehet. Épp ezért ha szívük választottja elkezdi elmesélni, hogy mennyire rossz napja volt, a férfiak vagy türelmetlenné válnak, vagy azonnal megoldást akarnak keresni a problémára. A nő ugyanakkor semmi másra nem vágyik ilyenkor, minthogy a másik meghallgassa, esetleg biztosítsa együttérzéséről, támogatásáról. Ha tehát a párod elkezdi elmesélni, hogy mennyire összeveszett egy munkatársával, vagy milyen bunkó volt vele a főnöke, csak szép csendben hallgasd meg (valóban figyelj oda rá), és a végén jól ölelgesd meg! Hidd el, ennyi is elég az adott pillanatban. 

 


Légy megbízható!

 

Senki sem szereti a megbízhatatlan embereket, így a nők sem. Ha nem tudod betartani az ígéreteidet, folyamatosan késel a vele való találkozókról, esetleg elfelejtesz olyan dolgokat, amelyeket korábban megbeszéltetek, akkor ne csodálkozz, ha hamar ki fog lépni egy kapcsolatból. Természetesen mindenkivel előfordulhat, hogy időnként egy kicsit szétszórt, vagy nehezebb időszakon megy keresztül, de ha semmiben sem lehet megbízni benne, az egy hatalmas teher. A nők szeretik azokat a férfiakat, akik mindig tartják a szavukat és akikre számíthatnak még a nehéz időkben is. 

 

Egy kis határozottság sem árt

 

Egy fontos tulajdonság, amely miatt a nő fel tud nézni egy férfire: a határozottság. Nincs is szexibb annál, ha egy férfi tudja, mit akar, és hajlandó is tenni ezért. Ha egy férfi túlságosan teszetosza, az nem túl vonzó a nő számára, hiszen nem gyermeket szeretne nevelni, hanem egy társat szeretne maga mellé. A határozottság ugyanakkor nem jelenti azt, hogy nem kompromisszumképes! Néha nyugodtan átengedheti a döntést a nőnek, de ha a nő nem tud döntést hozni egy kérdésben, akkor ne féljen ő dönteni! 

 

Mutasd ki az érzelmeidet!

 

 

Sajnos a férfiakat már gyermekkoruktól fogva úgy nevelik, hogy takargassák a valódi érzelmeiket, így nem csoda, ha egy párkapcsolatban képtelenek kifejezni az érzelmeiket. Pedig nincs olyan nő, akit ne lehetne levenni a lábáról azzal, ha érezteted vele, hogy számodra ő a legfontosabb a világon! Ez most nem azt jelenti, hogy egyik pillanatról a másikra át kell változni hősszerelmessé, aki verseket ír, vagy állandóan virágokat vesz a kedvesének. Bőven elég, ha időnként őszintén kimondod “Szeretlek”, apróságokkal kedveskedsz neki vagy egyszerűen csak elmondod neki, hogy miatta érzed magad a legszerencsésebb férfinak a világon. 

 

 

Maradj udvarias!

 

Az udvariasság régimódi szokásnak tűnik, mégis, egy nő nagyon tudja értékelni ezeket a gesztusokat. Apróságnak tűnhet, de ha kinyitod előtte az ajtót, cipeled helyette a bevásárolnivalót, vagy tisztelettudó, udvarias maradsz családtagjaival, barátaival, akkor rengeteg jó pontot zsebelhetsz be nála. Ezektől azt fogja érezni, hogy valóban nőnek tartod, és látni fogja, hogy mennyire fontos is a számodra. 

 

Itt is le kell szögeznünk, hogy mindenkinek más-és más elvárásai vannak egy párkapcsolatban, így az is eltérő, hogy milyen tulajdonságokat keresnek partnerükben, vagy mit tartanak ideálisnak. Azonban a felsorolt pontok többsége tényleg fontos a nők számára, így ha ezeket figyelembe veszed, akkor nagyobb eséllyel jársz sikerrel!