Azonban a férfiak többsége nem szívesen enged az elvárásaiból, ha szerelemről van szó. De vajon mitől lesz számukra tökéletes egy párkapcsolat? Milyen elvárásokat támasztanak a nők felé, és milyen értékeket tartanak fontosnak? Legújabb blogbejegyzésünkben utánajártunk!

 

Csak lazán! 

 

A nők hajlamosak beleesni abba a hibába, hogy már az első randit is halálosan komolyan veszik. Konkrét tervekkel vágnak neki az estének, ha pedig a férfi megfelel minden elvárásuknak, akkor úgy érzik, hogy tovább is léphetnek a következő szintre.

A férfiak ezzel szemben gyakran félvállról veszik egy párkapcsolat elejét. Csak sodródnak az árral, és hagyják, hogy az események megtörténjenek. Ilyenkor igazából nincs konkrét céljuk a másikkal kapcsolatban, csak szeretnék jól érezni magukat. 

Ha a nő már az első néhány randevún nem tud elszakadni az összeköltözés, házasság, gyermekvállalás témakörétől, az riasztó lehet a férfi számára. A nagy nyomulással pont az ellenkező hatást lehet elérni, mint amit szeretnének. Ha a másik valóban párkapcsolatot akar tőled, akkor annak el fog jönni az ideje- de ne kényszerítsd rá rögtön a legelején. 

 

 

Őrizd meg a saját életedet!

 

Ha férfiakat kérdeznénk arról, melyik nőtípustól futnak ki a világból, akkor a lista élén valószínűleg a matrica nő szerepelne. Az a típus, aki állandóan keres, állandóan hív, állandóan veled akar lenni, és egy szabad percet nem hagy neked. 

Attól, hogy egy férfi szeret egy nőt, ugyanúgy vágyik egy kis szabadságra, önállóságra. Ha a nő nem hagy neki elég teret, akkor az hamar fullasztóvá válhat számára, ami azt fogja eredményezni, hogy idő előtt elköszön tőled. 

Ha leszáll a rózsaszín köd, akkor is próbáld megőrizni a saját életedet! Legyen meg a saját munkád, a saját hobbijaid, a saját barátaid, a saját véleményed, gondolataid. Ha a férfi valóban szeret, akkor mindezekkel együtt fog szeretni. 

 

 

Kezeld felnőttként a konfliktusokat

 

A férfiak nagy része hajlamos szőnyeg alá söpörni a problémákat. Szeretik a nyugalmat, és nem rajonganak a veszekedésekért. Ha tehetik, kerülik a konfliktusokat.

Természetesen ha problémád van, nem jó megoldás róla teljesen hallgatni. Azonban a felesleges drámázást is jobb kerülni, ugyanis az értelmetlen hisztitől kirázza őket a hideg!

Ha valamivel nem értesz egyet, esetleg megbántott a viselkedésével, azt higgadtan közöld vele! Próbáld minél pontosabban megfogalmazni az érzéseidet, ugyanis nem mindig értik az apró célzásokat. Ha a férfi azt látja rajtad, hogy a célod nem a felesleges nyafogás, hanem a megoldás megtalálása, akkor biztosan partner lesz ebben. 

 

Felszabadultság az ágyban

 

Sok nő azt gondolja, hogy a férfiak szexistennőkre vágynak az ágyban, akik mindenféle különleges pózzal, játékszerrel vagy egyéb extra kívánságokkal halmozzák el őket. Ugyanakkor a férfiak nagy része pornósztárok helyett egyszerű, valódi nőkre vágyik, akik egyszerűen csak élvezik a szeretkezést, és ezt nem is félnek megmutatni. 

Az ágyban sem szeretik a találós kérdéseket, így ha vágysz valamire, akkor egyszerűen csak mondd el! Arra azonban ügyelj, hogy a beszélgetés során ne vádold! Ahelyett, hogy azt mondanád, nem tud eljuttatni a csúcsra, egyszerűen csak mutasd meg neki, hogyan szereted. Így mindketten jól jártok!

 

Le a féltékenykedéssel!

 

Ahogy korábban írtuk, a legtöbb férfi utálja a konfliktusokat. Nincs ez másképp a féltékenykedéssel sem, különösen akkor, ha nem érzik jogosnak a féltékenységet. Ha nem érzi azt a párod, hogy megbízol benne, és folyamatosan felbukkan a zöld szemű szörny a kapcsolatotokban, akkor egy idő után be fogja dobni a törülközőt. 

Természetesen vannak helyzetek, amikor jogosan kéred számon. De alapvetően próbálj meg bízni a másikban! Ha nem szeretne téged, nem lenne együtt veled. 

 

Az ideális párkapcsolat mindenki számára más és mást jelent, így elképzelhető, hogy a partnered teljesen másképp vélekedik erről. A lényeg, hogy egymás elvárásainak feleljetek meg!