Ha párkapcsolatban vagy, és szeretnéd extra szerelmesen tölteni az augusztust, akkor próbáljátok ki a bakancslistán szereplő programokat. Minél többet pipálhattok ki, annál nagyobb élményekre tehettek szert! 

 

Minden, ami vízpart

 

Ezen a nyáron bőven kijutott nekünk a forró napokból, de augusztusban sem kell még messzire pakolni a fürdőruhát. A hagyományos strandolás helyett azonban izgalmasabb programokat is találhattok a víz mellett, miközben fel is frissülhettek a kánikulában. 

 • Ha sportos típusok vagytok, akkor szinte kötelező kipróbálnotok valamilyen vízi sportot! Lehet ez wakeboard, SUP, vagy egy egyszerű vízibicikli, a lényeg, hogy együtt csináljátok!
 • Egy naplementekor történő hajókázásnál kevés romantikusabb dolgot tudunk elképzelni. Akár a hagyományos hajókázást, akár a vitorlázást választjátok, örökre szóló élmény lesz!
 • Ha pedig már a naplementénél tartunk, akkor kézenfekvő program: strandolás után várjátok meg az este eljövetelét! Általában addigra már kiürülnek a partok, így senki nem fog titeket zavarni. 

 

 

Húzzatok túracipőt!

 

A nyári forróságot nem csak a víz mellett lehet kibírni. A fák lombjai alatt ugyanúgy kellemes hőmérséklet vár titeket, emellett a természet szépségeiben is együtt gyönyörködhettek. Ha nem is vagytok kifejezetten túrázós típusok, akkor is érdemes egy-egy kisebb kirándulást beiktatni!

 • Fedezzetek fel együtt új tájakat! Nem kell messzire menni, biztosak vagyunk benne, hogy a lakóhelyetekhez közel is találtok olyan helyeket, amelyeket még nem barangoltatok be. Ennek is eljött az ideje! 
 • Ha már útnak indultatok, ne felejtsétek otthon a piknikkosarat! Vigyetek minél több finomságot, keressetek egy szépséges tisztást, és indulhat is a közös piknikezés. 
 • Ha mindketten profi túrázók vagytok, akkor akár egy éjszakai sátrazásra is nevezethettek. Csillagfényes éjszaka, kellemes nyári szellő, csak ti ketten...soroljuk még? 

 

 

Randi a városban

 

Természetesen egy szuper randihoz nem kell messzire utaznatok. Elég, ha körbenéztek a városotokban, és esélyt adtok olyan programoknak, amelyeket korábban nem próbáltatok ki!

 • Zenerajongó szerelmeseknek kötelező program egy közös koncert. Látogassatok el kedvenc fellépőtök bulijára, és táncoljátok át együtt az éjszakát! Az sem baj, ha az ízlésetek nem egyezik! Egyrészt biztosan izgalmas élmény lesz felfedezni egy új zenekart, másrészt lehetséges, hogy mégiscsak kedvet kapsz egy új zenei stílus megismeréséhez.
 • Azt hinnéd, már kívülről-belülről ismeritek a városotokat? Lehetséges, hogy még mindig várnak rátok új felfedeznivalók! Váltsatok turista-üzemmódba és járjátok körbe az összes nevezetességet! Közben nyugodtan próbáljatok ki új kávézókat, éttermeket, hiszen ki tudja- lehet, hogy épp most találtok rá a kedvenc közös helyetekre! 
 • Ha egész napos programot kerestek, akkor irány az állatkert! A sok egzotikus állat, és a különféle látnivalók biztosan hosszú ideig ellátnak titeket beszédtémákkal. 

 

Otthoni kikapcsolódás

 

Van úgy, hogy az időjárás nem kedvez a kinti programoknak. Azonban egy kis eső nem azt jelenti, hogy nem gyűjthettek új élményeket együtt! 

 • A társasjáték általában a családi összejövetelek elmaradhatatlan kiegészítője, de játszottál már bármikor is a pároddal? Ha nem, eljött az idő! Hidd el, sokkal nagyobb móka lesz, mint amennyire elsőre tűnik. Ha pedig kicsit megfűszereznétek a dolgot, akkor válasszatok valamilyen szexi társast…
 • Egész nap szakad? Ki se mozduljatok az ágyból! Tartsatok filmmaratont, olvassatok egymásnak kedvenc könyveitekből, beszélgessetek, kóstoljatok meg valamilyen finomságot, stb! Vagy, akár fel is forrósíthatjátok egy kicsit a hangulatot…
 • Közösen fürdőzni nem csak a standon, de a kádban is lehet! Ha extra élményre vágytok, akkor vigyetek magatokkal egy üveg pezsgőt! 

 

Hogy hogyan használjátok ki a nyár utolsó heteit, csak rajtatok múlik. Minél több közös programot szerveztek, annál közelebb kerülhettek egymáshoz, és új oldalról ismerhetitek meg a másikat. Ez pedig mindenképp megéri az erőfeszítést!