Ha szeretnétek felejthetetlenné tenni az együttlétet, előtte nem árt egy kis előjáték. A hagyományos csók és ölelés sem rossz, de ha maradandó élményre vágytok, akkor néhány extra tippel fel lehet turbózni! Legújabb blogbejegyzésünkben összeszedtük, hogyan tudtok jól bemelegíteni!

 

Finom célzások

 

Sokan azt gondolják, hogy az előjáték csak közvetlen a szex előtti összebújást jelenti. Pedig már a szeretkezés előtti órákban is elkezdhetitek felcsigázni a másikat! Reggel például már az ágyban hozzábújhatsz a párodhoz, odanyomhatod a popsidat, adhatsz egy érzéki csókot. Persze ilyenkor is folytathatjátok, de a nagyobb bumm érdekében szállj ki mellőle az ágyból, akármennyire is nehéznek tűnik ilyenkor! Napközben óvatlanul simítsd meg a vállát, csókold meg a nyakát, vagy simogasd meg a férfiasságát/mellét, amikor elsétálsz mellette. 

Szóban is lehet egy-egy huncut megjegyzést tenni, azonban arra törekedj, hogy ne legyél túl direkt! Minél sejtelmesebb az üzenet, annál jobban felszíthatod vele a tüzet. 

 

Irány a zuhanyzó!

 

Van, aki imádja, más nem kifejezetten rajong a zuhanyzós szexért. Ha ti az utóbbi csoportba tartoztok, akkor is érdemes esélyt adni az előjátéknak a fürdőszobában, hiszen lehetséges, hogy ez jobban be fog nektek jönni. 

Kézenfogva is behúzhatod a párodat a zuhany alá, de akár az útközben elhagyott ruháiddal is jelezheted, merre kell indulnia. Ha a másik is megérkezett, rátok van bízva, hogy mihez kezdtek egymással! Finoman megmoshatjátok egymás testét, de akár saját magatokat is a másik előtt. Persze a zuhanyrózsát sem hagyjátok ki a buliból! 

 

 

 

Egy finom vacsora?

 

Egy egész éjszakás hancúrozáshoz bizony kell az energia, így az előjáték részeként akár egy finom vacsorát is beiktathattok. Természetesen most nem arra gondolunk, hogy üljetek le mindketten az asztalhoz, ennél sokkal pikánsabban is meg lehet oldani!

Amire szükségetek lesz: némi tejszínhab, csokiöntet, gyümölcsfélék...minél szexibb, annál jobb! 

Jó hír, hogy tányérokra ezúttal egészen biztosan nem lesz szükség, ugyanis a finomságok a ti testetekre kerülnek! Jöhet például egy kis tejszínhab a másik nyakára, mellkasára, hasára, majd egyre lejjebb és lejjebb...De akár egymás szájából is elcsenhetitek például a gyümölcsöket! Ha pedig végeztetek a vacsorával, jöhet a jól megérdemelt desszert: egy kiadós ágytorna!

 

 

Jöhet egy masszázs? 

 

Ha igazán érzéki pillanatokra vágytok, akkor érdemes egy masszázzsal felvezetni az élvezeteket. 

Óvatosan vetkőztesd le a párodat, majd kérd meg, hogy feküdjön hasra, miközben te finoman kezd el masszírozni. Először érdemes csak a hátát, karját, nyakát, de idővel áttérhetsz az izgalmasabb területekre! Minél lassabban és finomabban csinálod, annál jobban feltüzelheted vele a másikat (na meg persze saját magadat). 

Ha extra élvezetre vágytok, akkor masszírozás után ne essetek egymásnak egyből, még egy kis várakozás még nagyobb örömet hoz majd. De persze az sem baj, ha egyből belevágtok a mókába! 

 

Szexi társasok

 

Ha igazán bevállalósak vagytok, és mindketten szívesen beszéltek arról, mire vágytok az ágyban, akkor a szexi társasjátékok ideális eszközök számotokra előjátékhoz. Ezek a lehető legváltozatosabb kihívásokat tartogatják. Van, amikor csupán forró kérdésekre kell válaszolnotok, máskor kisebb-nagyobb, szexi feladatokat kell elvégeznetek. Akárhogy is, biztosan meghozzák a hangulatot! 

Ha pedig ennél is nagyobb élményre vágytok, akkor találjátok ki a saját társasjátékotokat, amelynél tényleg minden szabály a fantáziátokra van bízva!

 

A jó előjáték már önmagában hatalmas élmény, azonban minél hosszabb ideig tart, minél érzékibb, annál nagyobb örömet tudtok utána okozni egymásnak együttlét közben. Persze néha beleférhet egy-egy gyors menet, de ha elég idő áll a rendelkezésetekre, nem érdemes kihagyni!