2014. április 24.-én 2 hónapos munka után elindítottuk a buvohelyterkep.hu-t vagy búvóhelytérkép.hu-t, az első búvóhely kereső weboldalt, ahová a búvóhelyek feltölthetik a szállásaikat és a látogatók egyszerűen regisztráció nélkül kereshetnek és foglalhatnak diszkréten szobát 1-2 órára, 1 éjszakára vagy 1 napra. Már egy éve gondolkozunk az ötletem, hogy készítsünk egy szálláskeresőkhöz hasonló weboldalt, de kifejezetten azokra a szállásokra szabva ahol órákra lehet szobát foglalni. Ez lett a Búvóhely Térkép.

A látogatók egyszerűen regisztráció nélkül kereshetnek és foglalhatnak búvóhelyet. Több ok miatt sem építettünk be regisztrációt. Egyrészt, mert így egyszerűbb keresni. Plusz mi nem akarunk küldeni hírlevelet, nem kell likeolni semmit, nem gyűjtünk email címeket, stb. Másrészt így mindenki megtudja őrizni az anonimitását. Mivel a búvóhelyek is diszkrétek, ezért az oldal is az. A főoldalon a búvóhely térkép névhez méltóan egy Magyarország térkép található, ami megye és megyeszékhely választóként szolgál, így mindenki könnyen eligazodik. Budapest ráadásul külön szerepel, mert valószínüleg itt van a legtöbb. A búvóhelyek adatlapján megtalálhatók a képek, részletes leírás, elérhetőségek, videó, google térkép és vélemény írási lehetőség is. 

A búvóhelyeknek lehetőségük van ingyenesen és kiemelten is megjelenni az oldalon. 3 féle csomag közül választhatnak és olyan funkciókat építettünk be nekik, mint az adatlapfeltöltés, kép és videófeltöltés, Google térkép, kereső listában előre sorolás, kiemelt megjelenés, Facebook, Twitter, Google megosztási funkció, véleményírás, stb.

Mivel az oldal még csak ma indult, ezért kell egy kis idő mire minden megyéből jelentkeznek búvóhelyek, de majd folyamatosan bővül a számuk és ezzel az oldal funkcióit is bővíteni fogjuk.

Mindenkinek kellemes időtöltést a lefoglalt búvóhelyen! wink