Nyáron sokkal több lehetőségetek van a kísérletezésre, hiszen a forró nappalok és az enyhe éjszakák kedveznek a szabadtéri kalandoknak. Melyek azok a szexhelyszínek, amelyeket érdemes kipróbálnotok idén nyáron? Legújabb blogbejegyzésünkben lerántjuk a leplet! 

 

Szex a vízparton

 

Bár a vízben nem ajánlott a hancúr, mivel nem csak fájdalmas lehet, de számos sérülést vagy egészségügyi problémát is okozhat, ki mondta, hogy a vízpartot ki kellene hagyni? Éjszaka, a csillagos ég alatt különösen romantikus tud lenni, de napközben, egy elhagyatott partszakaszon is legalább ennyire izgalmas. Hogy kellően kényelmes legyen, vigyetek magatokkal egy plédet, amin összebújhattok. 

Arra azért figyeljetek, hogy valóban kerüljétek el a kíváncsi tekinteteket, ugyanis sajnos ez büntetést vonhat maga után, illetve rendkívül kellemetlen is lehet. Célszerű lenge ruhákat választani, egy gyors menet így egyszerűbben lezavarható, ráadásul lebukásveszély-esetén is könnyebb eltüntetni a bizonyítékokat. 

 

Béreljetek vizibiciklit!

 

Maradjunk még egy kicsit a víznél, és lépjünk egy szintet feljebb. A vízibicikliről általában a kikapcsolódás jut eszünkbe, de miért ne forrósíthatnánk fel a hangulatot rajta?  Tekerj ki partnereddel jó messzire, ezután pedig nincs más hátra, mint egymásnak esni!

Azért figyeljetek arra, hogy ez a helyszín is többféle veszélyt rejthet magában. Ha lehet, akkor ne a legforróbb órát válasszátok a hancúrra, ugyanis a tűző napon könnyen leéghettek. Valljuk be, a vízibicikli nem túl stabil, ezért kerüljétek a vad mozdulatokat, hacsak nem akartok mindketten a vízbe borulni. Sajnos itt aztán tényleg figyeljetek arra, hogy minél messzebb kerüljetek másoktól. Ha lehet, akkor ne egy zsúfolt hétvégi délután essetek egymásnak! Keressetek egy olyan strandot, ami kevésbé népszerű, és válasszatok inkább egy hétköznap délutánt, akkor nagyobb esélyetek van kikerülni a kíváncsi tekinteteket. 

 

A természet lágy ölén

 

Naplemente, balzsamos hőmérséklet, kristálytiszta levegő, és persze Ti. Az erdőben, parkokban, tisztásokon különleges élmény egymásnak esni. Nyáron mindenképp érdemes kipróbálni!  Egyszerre romantikus, ugyanakkor extrém, hiszen mégis csak szabadtéren vagytok, messze a hálószobától. 

Sajnos ez sem a legkényelmesebb helyszínek közé tartozik, hiszen nem csak a növények, de bogarak vagy kisebb állatok is megzavarhatják az akciót, arról nem is beszélve, hogy könnyedén szembetalálhatjátok magatokat eltévedt turistákkal. Érdemes tehát a turistaútvonalaktól távol eső helyszínt keresni, és ne feledjétek a plédet!

 

 

A hátsó ülésen

 

Ha épp úton vagytok a Balatonra, vagy Horvátországba, állítjatok egy kicsit félre, és dobjátok fel az unalmas utat egy gyors légyottal! A gyors ezúttal tényleg gyorsat jelent, ugyanis a kocsiban nincs helye a hosszú előjátéknak és az órákig tartó lepedőakrobatának. Egy gyors menet viszont simán belefér a hátsó ülésen például lovagló- vagy kutyapózban! 

Olyan helyszínen parkoljatok, ahol a forgalmat sem zavarjátok, de a járókelők sem tudnak megzavarni titeket. Itt is ésszerűbb laza ruhákba öltözni, ugyanis a hátsó ülésen rém kellemetlen kihámozni magad egy szűk ruhából. 

 

 

Hotelben

 

Ha idén nyáron elutaztok valahova, akkor a hotelszobát mindenképp avassátok fel ott-tartózkodásotok alatt! Kevésbé bátraknak tökéletes helyszín, hiszen itt aztán a lebukás veszélye tényleg egyenlő a nullával (különösen, ha kulcsra zárjátok az ajtót, így még a takarítószemélyzet sem fog óvatlanul rátok nyitni). Ugyanakkor mégis csak kicsit extrább, mint a jól megszokott hálószobátok. 

Ha szeretnétek egy kicsit különlegesebbé tenni, akkor ne ragadjatok le az ágynál, hanem próbáljátok ki a fotelt, a zuhanyzót, esetleg az asztalt is…

 

Ha igazán kísérletező kedvetekben vagytok, akkor pipáljátok ki az összes pontot a bakancslistáról, de ha visszafogottabb pár vagytok, akkor egy-egy új kaland is felpezsdítheti köztetek a hangulatot. Forrósítsátok fel a nyarat új helyszínekkel!