Egyáltalán, mi tesz valakit jó szeretővé? A gyengédség, a spontaneitás, esetleg a testi adottságok? Vagy talán egyik sem? Legújabb blogbejegyzésünkben összeszedtük, milyen tulajdonságok kellenek ahhoz, hogy igazán csúcsszuper legyen veled az ágyban!

 

Egy jó szerető beszél a szexről

 

És itt most nem arra gondolunk, hogy a kalandok után hogyan ossza meg ágybéli tapasztalatait barátaival, ismerőseivel. A partnerével való kommunikáció az, ami jóvá teheti a szexet. 

Ha valaki nem fél beszélni partnerével a szeretkezésről, az mindenképp szexi. Ha tisztában vagy azzal, mire vágysz az ágyban, mi az, ami örömet szerez, esetleg mi az, ami nem hoz lázba, és nem félsz attól, hogy ezt partnered tudomására hozd, akkor már semmiképp sem tartozol a rossz szeretők közé. Ha ugyanezt a nyíltságot a partnered felé fordítod, azaz tőle is megkérdezed, mire vágyik, mit szeretne, hogyan teheted boldoggá, akkor azzal biztosan jó pontokat szerzel nála is. Arról nem is beszélve, hogy még forróbb éjszaka elé nézhettek! 

 

Egy jó szerető szereti az újdonságot

 

Mindenkinek megvannak a kedvelt pózai, a kedvenc helyszínei, és ezzel nincs is semmi gond. Természetes, hogy ezeket fogjuk előnyben részesíteni az ágyban. Azonban ha sosem merünk semmi újdonságot kipróbálni, az rövid időn belül egyhangúvá, unalmassá teheti a szexet. Egy jó szerető pedig nem hagyhatja ezt! 

Nem arról van szó, hogy fel kell vásárolni a fél szexshopot, apró lépésekkel is lehet haladni. Ha például korábban csak a hálószobában csináltátok, próbáljátok ki a lakás más pontján! De akár egy szexi fehérnemű vagy egy sejtelmes kendő is sokat dobhat a hangulaton. 

Arra azért készülj fel, hogy partnered nem szívesen próbál ki mindent. Ezzel sincs semmi gond, néha bőven elég az igyekezet. Csak olyan dolgokat vessetek be a hálószobában, amely mindkettőtök számára örömet okoz!

 

 

Egy jó szerető magabiztos

 

A magabiztosságnál nehéz szexibb dolgot találni. 

Ha valaki gátlásos, nehezen nyílik meg, akkor az ágybéli teljesítménye is görcsös lesz. Ha takargatod magad, mert nem mered felvállani testedet a másik előtt, ha csak sötétben vagy hajlandó csinálni, vagy sosem tudod átadni magad őszintén az élvezeteknek, az semmiképp sem tesz jó szeretővé. 

Mindig gondolj arra, ha a másik egy ágyba szeretne veled kikötni, akkor biztosan vonzónak talál, máskülönben nem lennél ott vele. Ez már egy fél siker! Vállald fel a tested tökéletlenségeit, hiszen a másik nem a pocakodat, vagy a narancsbőrödet fogja nézegetni, hanem a lenyűgöző idomaidat vagy a szemrevaló férfiasságodat. 

A magabiztossághoz hozzátartozik az is, hogy a jó szerető soha nem csendes. Persze vannak olyan helyzetek, amikor a lebukásveszély miatt ez fontos, de ha otthonotokban élvezitek egymás társaságát, ne rakjatok lakatot a szátokra! 

 

A jó szerető nem fél a kritikától

 

Ha a partnered nemtetszését fejezi ki ágybéli teljesítményeddel kapcsolatban, két lehetőséged van. Vagy felháborodsz, és konfliktusba kerülsz vele, vagy megpróbálod megérteni, mi az, amit rosszul csináltál. Ha utóbbi mellett döntenél, akkor biztos lehetsz benne, hogy jó szerető vagy! 

Az ágyban érdemes félrerakni az egót. Lehet, hogy az egyik póz bejött már a korábbi partnereiddel, de az aktuálist kicsit sem hozza lázba. Felesleges ilyenkor azt bizonygatni, hogy márpedig te jobban tudod. Inkább fogadd el, hogy számára ez nem jön be, és próbálkozzatok addig, amíg meg nem találjátok azokat a technikákat, amelyek mindkettőtök számára ugyanolyan szuperek!

 

 

 

 

Egy jó szerető nem kényszeríti a szexet

 

Banálisnak tűnhet, de fontos megemlíteni, hogy egy jó szerető sosem erőlteti a lepedőakrobatát. Megérti, hogy a partnere is csak ember, lehet rossz napja, lehet feszült napja, lehetnek gondjai, amelyek elvonják a figyelmét. Ilyenkor felesleges rákényszeríteni a másikat! Mindenkivel előfordulhat, hogy nincs kedve épp hozzá. Ilyenkor elég, ha megöleled a másikat, és érezteted vele, hogy együttérzel, esetleg számíthat rád. A forró éjszakát pedig bepótoljátok majd legközelebb!