Ahhoz, hogy ne laposodjon el teljesen a kapcsolat, muszáj bedobni néhány újdonságot, amivel felpezsdíthetitek az együttléteket. Míg van, akiknél ez új pózokban vagy helyszínekben merül ki, mások inkább egy-egy játékszer mellett teszik le a voksukat. Legújabb blogbejegyzésünkben utánajártunk, melyek a legnépszerűbbek! 

 

Amit mindenki ismer: a vibrátor

 

A vibrátor igazi klasszikus, mindenki hallott már róla, és mindenki tudja, hogyan működik. Sok hölgynél ott lapul a szekrény mélyén, hogy hogy unalmas pillanatokban aztán előkerüljön. De mi lenne, ha nem csak szólóban próbálnád ki, hanem partnereddel együtt? 

Ehhez nincs más dolgod, mint a következő alkalommal bemutatni őt a párodnak, majd megkérni, hogy kényeztessen vele. Ez akár előjátékként is megteszi, de szex közben is bátran használhatjátok. Rengetegféle formában létezik, amely különböző pontokat hivatott izgatni, így akár többfélével is kísérletezgethettek. 

Ha igazán bevállalós vagy, akkor használd az eszközt úgy, hogy párod csupán nézőként van jelen. A forró pillanatok garantáltak! 

 

 

Romantikus, mégis vad: kendők

 

Biztosan nálad is ott lapul a fiók mélyén valamilyen kendő, sál. Ideje előkapni a szexi pillanatokhoz! Persze nem rendeltetésszerűen kell a nyakadra kötni, sokkal vadabb dolgokat is lehet vele művelni!

Ha még csak most ismerkedtek a szexuális játékszerekkel, jó választás lehet, ha bekötitek vele egyikőtök szemét. Miközben a másik kényeztet, sokkal érzékibb és emlékezetesebb élményben lehet részetek. 

Ha szintet lépnétek, akkor akár a kezeteket is megköthetitek.Ehhez persze ne felejtsétek el megbeszélni, mi következik, van aki ugyanis nagyon frusztrált lehet attól, ha nem tud szabadon mozogni. Ez pedig el tudja rontani az élményt. 

 

Szextársas az unalmas estékre

 

Ha nem kimondottan rajongtok a gondolatért, hogy kipróbáljátok az eddig felsoroltakat, mi lenne, ha megpróbálkoznátok egy szexi társassal? Nyugi, ez nem a Monopoly, annál sokkal szexibb! 

Többféle verzió létezik, van, ahol csupán pikáns kérdéseket kell feltennetek egymásnak, van, ahol apró feladatokat kaptok, hogy izgassátok fel a másikat. De vannak olyanok is, ahol akár kártyák vagy kockák mondják meg, épp milyen pózban csinálhatjátok! 

Ha feldobnátok az unalmas szombat estét valami izgalmassal, adjatok neki egy esélyt! 

 

Hogyan dobd be a másiknak? 

 

Feldobnád az ágytornát egy kis újdonsággal, de félsz párod reakciójától? Szép lassan vezesd fel neki az ötletet!

Míg vannak, akik nagyon bevállalósak, és imádják a meglepetéseket az ágyban, van akinek kicsit több időre van szüksége ahhoz, hogy hozzászokjon a játékszerek gondolatához. Ha úgy sejted, párod is az utóbbi kategóriába tartozik, ne ronts ajtóstul a házba!

Egy semleges helyen és időpontban vesd fel neki az ötletet, majd figyeld a reakcióját. Lehetséges, hogy első pillanatban nem fog rajongani ezért az egészért, ilyenkor jobb, ha hagysz neki egy kis időt. Előfordulhat, hogy magától fog előrukkolni ezzel, de akár egy kis idő elteltével te is újrapróbálkozhatsz. 

Benne van a pakliban, hogy párod teljesen elutasítja a játékszereket, és később sem kap kedvet hozzá. Ilyenkor nem érdemes erőltetni, hiszen hiába sikerül meggyőznöd, valószínűleg nem fogja élvezni, ami miatt te sem fogod tudni átadni magadat maximálisan az élvezeteknek. Jobb, ha inkább új pózok vagy helyszínek után néztek, ha fel akarjátok dobni a szexet! 

 

 

Mi lesz, ha nem jön be?

 

Mielőtt kipróbálnátok egy új játékszert, mindig emlékeztessétek magatokat arra, hogy nem biztos, hogy be fog jönni. Gondolatban lehet hogy izgatónak tűnik, de ott helyben talán más lesz a véleményetek. Ezzel sincs semmi gond, ha bármelyikőtöknek nem tetszett az adott kütyü, őszintén beszéljétek meg. Mi a legrosszabb, ami történhet? Néhány kellemetlen pillanat, vagy nagy nevetések, esetleg egy őszinte beszélgetés. Ez nem nagy ár, nem?