Muri
0.0

Muri

Budapest VII. kerület,
+9 fotó
Muri
Információ Megosztás
Szállás típusa:
Magánlakás
Ár:
8000 Ft/óra
FOGLALÁSHOZ HÍVD A BÚVÓHELYET A MEGADOTT TELEFONSZÁMON
Felszereltség
TV, Hűtő, Mikro, Wifi, Zuhanyzó, Tisztálkodószerek
Leírás
Muri
Budapest VII. kerület,
FOGLALÁSHOZ HÍVD A BÚVÓHELYET A MEGADOTT TELEFONSZÁMON VAGY ÍRJ EMAILT

Fedezd fel a romantikus hangulatot egy csendes és privát lakásban, amely ideális választás párok számára. A lakás kényelmes és modern berendezése lehetővé teszi, hogy teljes mértékben élvezhesd az intimitást, amit keresel. A redőnyöknek köszönhetően bármely napszakban kizárható a külvilág, megteremthető a szükséges meghitt, nyugodt hangulat. A hálószoba hangszigetelt fala is a maximális nyugalmat hivatott biztosítani. A helyszín közelében található éttermek, bárok és szórakozóhelyek pedig lehetőséget adnak arra, hogy felfedezd a környék gasztronómiai és szórakozási lehetőségeit. Belvárosi lakás lévén a megközelíthetősége kiváló! Pár perc séta a Keleti pályaudvar és onnan metróval, busszal, trolival lehet eljutni bárhová.

Figyelem! A lakásban dohányozni, gyertyát vagy mécsest gyújtani, valamint illóolajat, masszázsolajat, síkosítót használni nem szabad! A lakásban található berendezéseket rendeltetésüknek megfelelően használhatják (tv, hajszárító, konyhai berendezések, stb.). Kérem, hogy a lakásban és az udvaron a társasház által megkövetelt szabályoknak megfelelően kerüljék a hangoskodást, kirívó magatartást!

Attention! Smoking, lighting candles, using open fire and using essential oils, massage oils, and lubricants are not allowed in the apartment! You can use the equipment in the apartment according to their purpose (TV, hair dryer, kitchen appliances, etc.). Please refrain from making loud noises in the apartment and in the yard in accordance with the rules required by the apartment building!Árak:


Hétfőtől csütörtökig minden óra 7500Ft (minimum foglalási időtartam 2 óra, de a harmadik órát ajándékba adjuk. Ezt követően minden megkezdett óra további 1500Ft)


Hetköznap éjszaka (20:00-tól másnap 10:00-ig): 20000Ft


Péntek, szombat éjszaka (20:00-tól másnap 12:00-ig): 25000Ft


Foglaláshoz legyen kedves az adatlapon megadott számot hívni!


If You do not speak hungarian, please send a message to +36709493790. The apartment is not gay friendly! Thank You for understanding!

Vélemények
további búvóhelyek
hírek