Buda69
4.8

Buda69

Budapest I. kerület, 1011 Fő utca
+9 fotó
Buda69
Információ Megosztás
Szállás típusa:
Magánlakás
Ár:
5000 Ft/óra
FOGLALÁSHOZ HÍVD A BÚVÓHELYET A MEGADOTT TELEFONSZÁMON
Felszereltség
TV, Hűtő, Mikro, Dohányzóhely, Wifi, Zuhanyzó, Fürdőkád, Tisztálkodószerek, Légkondicionáló
Leírás
Buda69
Budapest I. kerület, 1011 Fő utca
FOGLALÁSHOZ HÍVD A BÚVÓHELYET A MEGADOTT TELEFONSZÁMON VAGY ÍRJ EMAILT

Dunára és Parlamentre panorámás, teraszos színvonalas budai búvóhely a Batthyányi tértől egy percre, remek közlekedéssel, utcai parkolási lehetőséggel. A lakás hangulatát úgy alakítottam ki, hogy miden igényt ki tudjon szolgálni és otthonosan érezzétek magatokat. A 69Buda egy 52 nm-es dunai és Parlamenti panorámával rendelkező légkondis lakás, mely igényes látogatók részére lett kialakítva. Külön hálószoba és amerikai konyha( nesspresso), nappali, külön mellékhelység és egy szép terasz várja a pár órára elszökni vágyó párokat.

Maximális diszkrécióra számíthattok. Önálló bejutás és távozás. Nicknévvel ellátott foglalási rendszer.

Minimum foglalási idő és díja: 3 óra 15000Ft

Minden további óra: 4000 Ft

Kevesebb időt is lehet maradni, de a minimum foglalási díjat ki kell fizetni.

Házirend:
Bulikra, rendezvényekre, hangos szórakozásokra / legény - és lánybúcsú, a lakás nem alkalmas! Kérlek benneteket, hogy hangoskodással, rendbontással ne zavarjátok a szomszédok nyugalmát. Kizárólag csak 1 párt/ 2 fő/ tudunk fogadni, csoportos foglalás nem lehetséges. TILOS az üzletszerű kéjelgés, szexuális- és masszázs szolgáltatási tevékenység végzése céljából történő foglalás!!! Az alkoholos befolyásoltság alatt álló, illetve ápolatlan személyeket nem áll módunkban fogadni!!! Tűzvédelmi okok miatt TILOS a gyertya, mécses és füstölő használata. A DOHÁNYZÁS CSAK A TERASZON MEGENGEDETT A LAKÁSBAN! Amennyiben valami sérül vagy eltörik, kérlek jelezzétek, hogy pótolni tudjuk. A kárt természetesen meg kell téríteni. Extrém rendetlenség esetén a takarításnak költsége van, aminek a díja: 8 000.-Ft. A masszázsolajak, testápolók, rágó, gyümölcslé, vörösbor stb... maradandó nyomot hagynak az ágyneműn, lepedőn és a kárpiton, ezért kérjük ezek mellőzését! Használatuk szándékos károkozásnak minősül és az okozott kárt meg kell téríteni!

A KULTURÁLT VISELKEDÉS SZABÁLYAIT BE NEM TARTÓKNAK NEM FOGADJUK A KÉSŐBBI FOGLALÁSÁT.

Várunk titeket szeretettel!

Vélemények
Szilárd
Remek hely
Viktor
Tényleg nagyon igényes, kellemes hely. Kulcsszéf van, nincsen macera, tiszta fürdőszoba és kellemes terasz dunai panorámával az együttlét utáni cigihez :-) Sorstársak hajrá!
András
Rendszeres vendégek vagyunk. :)
Zsolt
Maximális diszkréció, kis ékszerdoboz Budán, remek helyen.
TinTIn
Nekünk a lokáció volt a fontos, de a lakást imádtuk. Esti órákban a panoráma top, a matrac nagyon kényelmes...
további búvóhelyek
hírek