Keresés:

Otthoni Fogfehérítő szett?

Először csak világsztárok, majd modellek, mostanra viszont már rengeteg fiatal...

Először csak világsztárok, majd modellek, mostanra viszont már rengeteg fiatal használja előszeretettel az otthoni fogfehérítő szetteket. A dohányzás, a kávé, a kóla és a színező ételek besárgítják a fogakat, de a Prémium Otthoni Fogfehérítő szettel visszaszerezheted a magabiztos csillogó-fehér mosolyodat. Igen, ez az a módszer, amit használva lányok ezrei pózolnak a kamerájuk előtt, hogy megmutassák az elért eredményeket.

Az otthoni fogfehérítés egy rendkívül kényelmes, kíméletes és hatékony megoldás fogaid fehérré varázsolása érdekében. Időponttól függetlenül, saját magadnak szabályozhatod a kezelést, és bármikor megújíthatod a fogaid színét, hiszen a fehérítéshez használt sín, bármikor a rendelkezésére áll.

A kényelem mellett a másik legfontosabb dolog a biztonság. A fogfehérítéshez otthoni és rendelői eljárásoknál is ugyanazokat az anyagokat használják. A közhiedelemmel ellentétben ezek az anyagok nem marják le a fogzománcot. A fehérítés során ezek az anyagok a fog pórusain keresztül bejutnak a fogba, és ott lebomlanak oxigénre és vízre, az oxigén pedig kioldja az ott található szennyeződéseket. Röviden így működik a fogfehérítés.

Amit mindenképpen érdemes tudnod, hogy a fogfehérítő termékeket, csak épp fogakra lehet használni. Ha ugyanis lyukas fogat próbálsz fehéríteni, a hatóanyagok egészen az idegekig hatolhatnak, ami fájdalmas lehet, így ha nem vagy biztos, hogy épek a fogaid, akkor érdemes meglátogatni a fogorvost a szett használata előtt.

A Prémium Otthoni Fogfehérítő gél működése egyszerű. A fehérítő folyadék a fogfelületre felkerülve aktiválódik, azzal kémiai reakcióba lépve fehéríti ki a fogfelületet. Az összetétel a fogorvosoknál alkalmazott folyadékokkal ellentétben nem avatkozik olyan radikálisan a fogfelület szerkezetébe, ezáltal a fogérzékenység kialakulásának a lehetősége minimális amellett, hogy a hatás továbbra is kiemelkedő marad.

Ellentétben más fogfehérítőkkel, a Prémium Otthoni Fogfehérítő szettben található sínek hőre lágyulnak, így tökéletesen a fogadra formázhatod és újra felhasználhatod őket. A fehérítő gél 10-14 alkalomra elég, ami elég a ragyogóan fehér mosoly eléréséhez. Ismételd meg a kezelést mindennap egyszer addig, amég el nem éred a kívánt hatást. A sínt 20-35 percig viseld alkalmanként (maximum 1 órahosszáig). Helyes használat mellett több árnyalatot is fehéredhetnek a fogak.

A Prémium Otthoni Fogfehérítő szetteket az OtthonFogfeherites.hu-nál most ingyenes házhozszállítással és ajándék táskával adjuk.  

Like ItGoogle ItTweet It